De voordelen van een elektrische tandenborstel

De voordelen van een elektrische tandenborstel

Goed tandenpoetsen is belangrijk, dat weet eigenlijk iedereen wel. Uit onderzoek is gebleken dat poetsen met een elektrische tandenborstel beter tandplak verwijdert dan een ‘gewone’ tandenborstel. Tandartsen en mondhygiënisten adviseren dan ook om te poetsen met de elektrische tandenborstel. Bovendien is het comfortabeler, ligt de borstel fijn in de hand en is het beter voor tandglazuur én tandvlees. Resultaat: schonere en wittere tanden!

Wat maakt een elektrische tandenborstel beter?

Doordat de borstelkop van de elektrische tandenborstel al de juiste poetsbeweging maakt, hoef je die beweging zelf niet te maken. Je kunt je volledig concentreren op het schoonmaken van alle tanden en kiezen, zonder al te veel kracht te zetten. Ook het tandvlees wordt op een zachte en effectieve manier schoon. De kleine borstelkop komt makkelijker op moeilijk bereikbare plaatsen en zal daardoor meer tandplak verwijderen.

Goed poetsen is dus belangrijk, maar hoe maak ik een goede keuze?

Het advies is twee keer per dag en liefst minimaal twee minuten per poetsbeurt. Dat is het algemene advies van tandartsen en mondhygiënisten. Maar wat is goed tandenpoetsen en met welke tandenborstel? Is er verschil tussen de ene elektrische tandenborstel in vergelijking met de andere? Jazeker! Daar zijn wij van overtuigd.

Goed poetsen kan beter, met als resultaat wittere en schonere tanden

Wij hebben een tandenborstel ontwikkeld waarbij de nieuwste technologie is gecombineerd met de belangrijkste hulpfuncties. De borstelharen zijn van een superzachte PBT-nylon die doordrenkt zijn met Binchotan houtskool nanodeeltjes. De sterk absorberende werking van houtskool zorgt ervoor dat de tandenborstel vlekken van je tanden verwijdert. Het materiaal is van nature antimicrobieel, wat bijdraagt aan de hygiëne en de levensduur van de opzetborstel. De kortere haartjes zijn zó gesneden, dat ze je tanden perfect reinigen, terwijl de langere haartjes zorgen voor schoon en gezond tandvlees.

De Charsonic toothbrush

Met de Charsonic tandenborstel heb je een nieuwe, betere manier van poetsen in je hand: de krachtige motor (met 33.000 trillingen per minuut) maakt dat de borstel het werk doet en je dus met weinig moeite je tandenpoetst en je tandvlees niet beschadigt. In twee minuten poets je, ondersteund door de quadinterval-timer, je hele gebit.

Er zijn 3 poetsstanden:

Whitening

Clean

Massage

Elke functie heeft een eigen vibratie en rotatie van de borstelkop, waardoor je zelf bepaalt waar je de nadruk op wil leggen.

De Charsonic Toothbrush is van tandartskwaliteit, heeft een super strak design, een lange batterijduur (4 weken) en een bijgeleverde travelcase.

Altijd schone en witte tanden

Een goed verzorgd gebit is belangrijk, niet alleen om te zien, maar ook voor je gezondheid. Tandpasta is daarbij natuurlijk onmisbaar; onze Charcoco Day & Night Toothpaste heeft verschillende werkingen, bescherming overdag en verzorging gedurende de nacht.

Naast goed poetsen (en flossen) is het gebruik van mondwater een belangrijke aanvulling op de dagelijkse mondverzorging. Coconut Mouthwater ondersteunt de dagelijkse mondhygiëne.

Wil je behalve schone tanden ook wittere tanden? Probeer dan eens de Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder. Op 100% natuurlijke wijze verwijdert de actieve houtskool uit kokosnoot vlekken en aanslag op je tanden.