FAQ's

Coconut Charcoal Teeth Whitener

TIP: Open het potje – vooral bij de 1e keer openen – zeer voorzichtig. Plaats het potje altijd op een ruime, vlakke ondergrond. Het zwarte poeder kan behoorlijk ‘messy’ zijn, dus probeer niet te morsen en hou eventueel een donkere handdoek in de buurt voor ongelukjes.

 1. Dip een schone, natte tandenborstel in het CHARCOCO poeder.
 2. Poets 2 tot 3 minuten met lichte circulaire bewegingen
 3. Spuug de overtollige zwarte substantie voorzichtig uit
 4. Laat de overgebleven CHARCOCO poeder nog enkele minuten inwerken om het maximale resultaat te krijgen.
 5. Spoel grondig je mond.

Wij raden het aan om bij de eerste kuur 14 dagen lang elk dag te poetsen met CHARCOCO en nadien alleen voor wanneer het gevoel ontstaat dat het weer nodig is.

CHARCOCO is een 100% natuurlijk bleek poeder voor de tanden. Het is veilig voor je tandglazuur door het zeer fijne poeder. Zodra CHARCOCO met je speeksel in aanraking komt, onttrekt het aanslag en vlekken aan het tandoppervlak. Het resultaat bij dagelijks gebruik: mooie, natuurlijke witte tanden.

Voor het beste resultaat poets je dagelijks met CHARCOCO, maar je kunt CHARCOCO zo vaak gebruiken als je zelf prettig vindt.

CHARCOCO is een natuurlijke bleker. Door het poeder regelmatig te gebruiken geef je je tanden een grondige reiniging, die helpt om externe verkleuringen en vlekken door allerlei voedingsstoffen te verwijderen.

Hoe lang het duurt hangt af van het niveau van verkleuring en hoe regelmatig je poetst met CHARCOCO. Veel klanten zien al na twee tot drie keer zichtbaar verschil. Anderen hebben tien tot veertien poetsbeurten nodig. Iedereen is anders. Geef het wat tijd.

CHARCOCO is neutraal van smaak en is in vrijwel geur- en smaakloos.

Met 1 pot CHARCOCO kan je ± 100 poetsbeurten uitvoeren.

CHARCOCO bevat geen chemische bleekmiddelen en zal niet-natuurlijke tanden niet beschadigen, maar gebruik is altijd voor eigen risico. Neem vooraf eventueel contact op met je tandarts of tandtechnicus.

Niets. Alle ingrediënten zijn veilig voor inwendig gebruik en zijn zelfs gezond. Actieve kool wordt ook wel gebruikt in detox kuren.

Absoluut – veilig voor kinderen van alle leeftijden. Als je er niet zeker van bent, raadpleeg dan vooraf een professional voor je met CHARCOCO aan de slag gaat.

CHARCOCO is 100% natuurlijk en bevat geen chemicaliën. Raadpleeg voor je eigen gemoedsrust echter een professional voor je als zwangere met CHARCOCO aan de slag gaat.

CHARCOCO is niet getest op dieren.

Day and Night Toothpaste

Je gebit is het visitekaartje van je uiterlijk en daarom ontzettend belangrijk. Om je gebit gezond te houden, is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Veelzijdigheid is daarbij van groot belang. Je gebit moet ‘s nachts namelijk weer op een andere manier verzorgd worden dan overdag. Wanneer je voor normale tandpasta kiest, verzorg je jouw gebit daarom helaas niet voldoende. Daarom hebben wij een goede en veelzijdige Day & Night Toothpaste ontwikkeld. De tandpasta die je overdag gebruikt, zorgt voor het reinigen en beschermen van je tanden. De tandpasta die je ‘s nachts gebruikt, is juist gericht op het reinigen en behouden van je witte tanden.

Helaas zijn de tandpasta’s niet los van elkaar te koop. Maar het goede nieuws is dat dit ook helemaal niet nodig is. Ze vullen elkaar namelijk perfect aan. De beste verzorging voor je tanden is door deze twee tandpasta’s met elkaar te combineren. Omdat je ze allebei iedere dag een keer gebruikt, gaan ze ongeveer even lang mee.

Er zijn tal van voordelen op te sommen van onze Day & Night Toothpaste. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje:

 • Je tanden blijven gegarandeerd wit
 • Dankzij deze tandpasta’s hoef je niet meer onzeker te zijn over je adem. Deze zal langdurig fris blijven na het poetsen.
 • Bang voor verkleuring van je tanden? Dat is met de Day & Night Toothpaste voorgoed verleden tijd.
 • Je gebit wordt voor een lange periode op een uitstekende wijze beschermd.
 • Gevoelige tanden of tandvlees is met deze tandpasta geen probleem. Wij maken namelijk geen gebruik van schadelijke stoffen zoals sulfaten, fluoride en parabenen.

De tandpasta die je ‘s nachts gebruikt, biedt bovendien nog een aantal extra voordelen:

 • Gedurende de nacht helpt de tandpasta om je gebit te herstellen en te reinigen
 • Nooit meer vervelende luchtjes als je ‘s ochtends wakker wordt.
 • Je gebit wordt de hele nacht beschermd.
 • Je tanden krijgen voldoende rust in de nacht.

Met onze Day & Night Tooth Paste hoef je niet lang te wachten voordat je daadwerkelijk resultaat ziet. Al direct na de eerste keer poetsen, merk je dat je tanden gladder en schoner zijn. Na een week zie je het resultaat ook daadwerkelijk in de spiegel. En het mooiste is dat dit op een volledig natuurlijke manier bereikt wordt!

In vrijwel alle tandpasta’s die je gewoon in de winkel koopt, is fluoride toegevoegd. Dit mineraal beschermt je gebit tegen gaatjes. Het is echter helemaal gezonde toevoeging. Fluoride is namelijk een afvalproduct uit de aluminiumindustrie. Het heeft tal van nadelige schadelijke gevolgen voor je lichaam. Juist daarom kiezen we ervoor om geen fluoride te gebruiken in onze tandpasta’s.

In plaats van fluoride maken we gebruik van biologische alternatieven. Deze beschermen ook tegen gaatjes, zonder de schadelijke gevolgen die fluoride met zich mee brengt. Zo krijg je sterkere tanden, voorkom je erosie aan je gebit en zal ook het glazuur en zelfs het tandbeen zich na verloop van tijd weer herstellen.

Eigenlijk zegt de benaming Day & Night Tooth Paste het natuurlijk al. Wanneer je met onze tandpasta’s het beste resultaat wil bereiken, poets je overdag maximaal twee keer met de Day Toothpaste en voordat je gaat slapen maximaal één keer met de Night Toothpaste.

Coconut Mouthwash

Deze mix is perfect samengesteld met de allerbeste natuurlijke ingrediënten. Naast het hoofdbestandsdeel kokosolie bestaat de mix verder uit verschillende natuurlijke oliën waarmee je jouw mond en gebit het beste kunt verzorgen. Iedere olie heeft unieke eigenschappen die bijdragen aan de perfecte mondverzorging.

Zo is er in onze Coconut Mouthwash een flinke hoeveelheid Laurinezuur te vinden. Dit is de ideale bestrijder voor schadelijke micro-organismen die overal in je lichaam te vinden zijn. Laurinezuur is zeer antibacterieel waardoor bacteriën in je mond gedood worden.

Wanneer je wilt spoelen, is het allereerst nodig om de oliën in het flesje vloeibaar te maken. Dat is gelukkig helemaal niet lastig. Houd voor gebruik het flesje heel even onder de warme kraan. De olie wordt dan vanzelf vloeibaar waardoor je er mee kunt spoelen. Gebruik in ieder geval nooit de magnetron!

We kunnen je met de hand op het hart verzekeren dat het glazuur van je tanden op geen enkele manier schade zal ondervinden van dit product. Sterker nog, dankzij de eigenschappen van de verschillende oliën wordt het glazuur zelfs versterkt. Daarmee voorkom je dat je tanden gaan verkleuren.

Wil je het beste resultaat bereiken met onze Coconut Mouthwash? In dat geval raden we je aan om ‘s ochtends voor het tandenpoetsen te spoelen. Wanneer je slaapt, worden er in je mond namelijk flink wat bacteriën aangemaakt waardoor de hygiëne verstoord kan worden. Door direct ‘s ochtends te spoelen, geef je deze bacteriën geen kans. Schoner en frisser kun je de dag niet beginnen!

In principe is dat natuurlijk mogelijk. We raden het je echter af. Het is namelijk mogelijk dat het verstopping veroorzaakt. Na verloop van tijd kan de olie, net als in het begin, weer hard worden. In de gootsteen kan dat leiden tot een verstopping en dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarom raden we je aan om na het spoelen uit te spugen in de prullenbak. Toch de gootsteen? Spoel dan in ieder geval altijd even na met warm water om de olie vloeibaar te houden.

Wanneer jet net begint met Coconut Mouthwash, raden we je aan om eerst iedere dag je mond te spoelen als je opstaat. Wanneer je dat met het eerste flesje hebt gedaan, kun je overschakelen naar maximaal vier keer per week spelen.

Lang hoef je niet te wachten op resultaat. Binnen een week ga je het resultaat namelijk niet alleen voelen maar ook zien. De bacteriën in je mond worden verwijderd, waardoor je tanden en kiezen gezonder aan gaan voelen er ook beter uit gaan zien. Wil je allerbeste resultaat? Dan raden we je aan om de Coconut Mouthwash dagelijks te blijven gebruiken.

Daar is helemaal niets mis mee. Of de olie in je flesje al dan niet vloeibaar is, heeft vooral te maken met de omgevingstemperatuur. Wanneer deze temperatuur boven de 25 graden komt, worden de oliën in het flesje vloeibaar. Dat is een natuurlijk proces waar je jezelf geen zorgen om hoeft te maken.

Coconut Mouthwash heeft heel veel voordelen. We zetten hieronder de belangrijkste voor je op een rijtje:

 • Je tandvlees wordt gezonder.
 • De slechte bacteriën in je mond verdwijnen dankzij deze olie.
 • Er komt voorgoed een einde aan tandaanslag. Het is vrijwel niet meer mogelijk dat je tanden verkleuren.
 • Zowel je tandvlees als je tanden worden stukken sterker.
 • Tandplak wordt aanzienlijk minder.
 • Geen zorgen meer over een stinkende adem. Je begint de dag direct al fris!
 • Ontstekingen en gaatjes krijgen nauwelijks kans meer.

Dat is geen enkel probleem. Zodra je klaar bent met het spoelen, is het wel verstandig om even een glaasje water te drinken. Daardoor komen de oliën in je mond tot rust en vervolgens kun je heerlijk eten! 

Charsonic Toothbrush

Er is een reden dat tal van professionals en kenners dit product aanraden en graag gebruiken. Dat komt simpelweg omdat het beschikt over uitstekende eigenschappen. Voor dit product zijn de allerbeste materialen gebruikt. We hebben de tandenborstel met oog voor kwaliteit ontwikkeld en daarnaast doet het oog natuurlijk ook wat. Want zeg eerlijk, met zo’n tandenborstel ga je met een gerust hart uit logeren.

De borstels zijn misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van de tandenborstel. Daarom hebben we hier veel aandacht aan besteed. De zwarte kleur van de borstels is niet zomaar gekozen omdat het er mooi uitziet, al willen we dat natuurlijk niet ontkennen. De borstelharen zijn namelijk ingetrokken met charcoal, waardoor je jouw gebit nog beter kunt verzorgen. Voor een vieze smaak hoef je overigens niet bang te zijn. Het is namelijk volledig smaakloos.

Je kunt deze tandenborstel gebruiken op drie verschillende standen. De eerste en hardste stand is bedoeld om je tanden witter te maken. Wanneer je de tandenborstel op de tweede stand zet, is dat voornamelijk bedoeld voor het verzorgen van je gebit en de derde en laagste stand is eigenlijk alleen als massage bedoeld.

Deze bijzondere tandenborstel haal een snelheid van 33.000 Sonic Vibraties per minuut waarmee al het tandplak op je gebit wordt verwijderd.

Wij zijn gewend om altijd ons oor te luister te leggen bij professionals. En wie kunnen er nu meer over tanden vertellen dat tandartsen? Zij stellen dat je het beste je tanden zo’n twee minuten kunt poetsen. Dat levert het beste resultaat op. Daarom hebben wij in deze tandenborstel een timer gebouwd waardoor deze na twee minuten automatisch zal stoppen met poetsen.

We zijn altijd bezig om je gebit en je mond zo gezond mogelijk te maken. Daarom hebben we in deze tandenborstel een extra optie ingebouwd, waardoor je tanden nóg beter worden schoongemaakt. Iedere 30 seconden voel je een vibratie waardoor je weet dat je door kunt naar de volgende tanden op je gebit. Op die manier geef je al je tanden evenveel aandacht en worden het stuk voor stuk witte pareltjes in je mond!

De tijden dat we gewone tandenborstels gebruiken, horen eigenlijk allang achter ons te liggen. Verschillende wetenschappelijke studies hebben namelijk inmiddels aangetoond dat je met een elektrische tandenborstel zes tot zeven maal zoveel tandplak kunt verwijderen dan wanneer je gebruik maakt van een gewone tandenborstel.

Daar hoef je jezelf geen zorgen over te maken. Lange tijd bestond er het misverstand dat je zo hard mogelijk moet poetsen om je tanden schoon te krijgen. Dat is simpelweg fout omdat daardoor je tandvlees beschadigd kan worden. Op deze elektronische tandenborstel zijn zachte borstelharen gemonteerd waardoor je tandvlees veilig en gezond is. Merk je bij jezelf dat je toch altijd een beetje harder op de tandenborstel duwt tijdens het poetsen? Schakel dan over naar de ‘massage’ mode.

Dat kan op verschillende manieren. De meeste mensen kiezen ervoor om dit bij de wastafel voor de spiegel te doen. Het is daarnaast echter ook mogelijk om het op andere plaatsen. Omdat deze elektrische tandenborstel tegen water kan, is het zelfs mogelijk om hiermee je tanden onder de douche te poetsen.

We weten natuurlijk allemaal dat de badkamer én onze mond niet de meest hygiëne plaatsen zijn. Daarom raden we je ook om de tandenborstel minstens eens per week grondig schoon te maken. Op die manier zorg je ervoor dat de tandenborstel schoon blijft en de beste resultaten kan blijven leveren.

In deze tandenborstel hebben we een zeer krachtige 700mh Lithium batterij geïnstalleerd. Wanneer je met deze tandenborstel twee keer per dag je tanden poetst, wat wel aan te raden is, gaat de batterij ongeveer vier weken mee.

Wanneer de tandenborstel is aangekoppeld aan de oplader zal het plus steken op de oplader rood worden. Als het opladen is voltooid, gaat het lichtje weer uit en weet je dat de batterij volledig is opgeladen.

We raden je aan om ieder kwartaal de kop van de tandenborstel te vervangen. Op deze manier blijf je verzekerd van het beste resultaat.

Zeker! Ook wanneer je een beugel hebt, kun je deze tandenborstel prima gebruiken. De zachte borstels zijn daar zeer geschikt voor.