Coconut Charcoal?

Zelf je tanden bleken met natuurlijke producten

Droom je van wittere tanden? Coconut Charcoal maakt je tanden op natuurlijke manier witter, schoner en sterker. Hiermee kan je zelf je tanden bleken zonder je tanden te beschadigen.

Wat is Coconut Charcoal?

Onze Coconut Charcoal is actief houtskoolpoeder, gemaakt van de hoogste kwaliteit biologische kokosnootschillen. Deze stof staat bekend om zijn absorberende kracht, die de moleculen van vloeistof en gas opneemt. Zo verwijdert de actieve kool koffievlekken, sigarettenvlekken en andere verkleuringen op de tanden, zonder het tandglazuur aan te tasten.

De poeder is ultrafijn en maximaal gefilterd, zodat het tandglazuur niet kan beschadigen. Daarnaast heeft onze Coconut Charcoal het Oralgrade keurmerk. Dat houdt in dat de charcoal onder zeer strenge voorwaarde is verwerkt in producten voor het gebruik op tanden. De poeder is zodanig behandeld dat het je tanden bleekt op basis van absorptiekracht. Kortom, het is 100% natuurlijk en 100% veilig voor je tanden.

Naast de cosmetische werking heeft onze actieve kool ook medische doeleinden. Het verbetert de mondhygiëne en verhoogt de PH waarde in de mond. Hierdoor vermindert het de kans op gaatjes en tandvleesontsteking, en zorgt het voor een langdurig frisse adem. Zo wordt je glimlach niet alleen witter, maar ook gezonder.

Zonder chemicaliën

Helaas bestaan er op het gebied van tanden bleken veel producten die schadelijk kunnen zijn. Deze bevatten bijvoorbeeld fluoride, waterstofperoxide of andere agressieve bleekmiddelen. Dit kan de tanden erg gevoelig maken en zelfs beschadigen.

Wij geloven in een natuurlijke aanpak om je tanden te bleken zonder risico. Daarom is onze Coconut Charcoal uitsluitend gemaakt van biologische ingrediënten die je gezondheid en welzijn bevorderen.

Kortom, een stralende glimlach zonder schadelijke en pijnlijke chemicaliën!

  • Maakt de tanden witter op een natuurlijke manier
  • Zorgt voor een frisse adem
  • Verwijdert tandplak
  • Voorkomt groei van schadelijke bacteriën
  • Medische werking voor mondhygiëne