De voordelen van mondwater

De voordelen van mondwater, Coconut Mouthwash

Wil jij graag onze Coconut Mouthwash gebruiken? Maar weet je niet zeker of dit wel wat voor jou is? We vertellen je graag over de voordelen van mondwater. Lees hieronder waarom wij denken dat jij de Coconut Mouthwash moet toevoegen aan je dagelijkse mondverzorging. Het zal je verbazen welke voordelen mondwater met zich meebrengen.

Frisse adem

Kokosolie is bacteriedodend! De bacteriën in je mond die een slechte adem veroorzaken hebben geen schijn van kans meer. Onze mondwater, van biologische kokosolie, is een 100% natuurlijk middel om je mondhygiëne dagelijks te onderhouden.

Verhoogt de weerstand

Onze gezondheid heeft voor 80% te maken met ons spijsverteringsstelsel. Dit betekent dat alles wat je in je mond stopt zal bijdragen aan jouw gezondheid. Is je mond gezond, dan ben jij gezond! Door je mond te spoelen met onze kokosolie mondwater, worden schadelijke bacteriën verwijderd en krijgen ze geen kans om je darmen te bereiken.

Minder tandplak en gezond tandvlees

Gezond tandvlees is de basis voor een goed gebit. Hoewel zacht poetsen van je tandvlees de kans op tandvleesontstekingen verminderd, loont het om extra grondig te spoelen met mondwater. Daarnaast heeft de Coconut Mouthwash antibacteriële eigenschappen en een fijne moleculaire structuur waardoor het een sterk zuigende werking heeft. Hierdoor wordt tandplak verminderd en worden gaatjes vermeden.

Detox

Je mond geeft toegang tot je lichaam, het is dus logisch, dat wanneer je een gezonde mond hebt, je een gezond lichaam hebt. Door je mond vrij te houden van slechte bacteriën, zal je lichaam gaan ontgiften. Slechte bacteriën hebben dus geen toegang meer tot de darmen, oftewel onze energiefabriek, en dat is weer goed voor ons energieniveau.

Witte tanden

Zoals je weet gaat alles bij ons over mooie, schone en witte tanden. Het gebruik van de Coconut Mouthwash is de perfecte aanvulling op je dagelijkse mondverzorging. Combineer het mondwater met onze Charsonic Toothbrush en Day and Night Toothpaste voor een maximaal resultaat! Ga voor witte tanden op een 100% natuurlijke manier.