Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Voor 23:59 besteld = morgen in huis (op werkdagen)
Als u nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren op service@charcoco.nl

30 Dagen geld terug garantie

CHARCOCO staat bekend voor het leveren van de hoogste kwaliteit Teeth Whitening producten. Dit is de reden waarom we een 100% resultaten- of geld-terug-garantie hebben.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat uw tanden op zijn minste 1 tot 2 tinten witter zullen zijn na het gebruik van onze Teeth Whitening Powder. Uiteraard is elk gebit anders en willen wij de mensen waarbij het uitzonderlijk niet zou werken (bijvoorbeeld wegens een grijze ondertoon) niet teleurstellen.

Om in aanmerking te komen voor onze geld-terug-garantie, volg eenvoudigweg de onderstaande instructies:

1. Maak een duidelijke foto van je tanden voordat je onze producten gebruikt.
2. Gebruik onze Teeth Whitening Powder precies zoals geïnstrueerd.
3. Maak op de 1ste, 7ste en 14de dag na het gebruiken van onze Teeth Whitening Powder een foto, om te kunnen aantonen dat je onze Teeth Whitening Powder correct gebruikt hebt.
4. Stuur naar service@charcoco.nl, je bestelnummer en jouw 4 foto’s samen met een foto van de gebruikte producten binnen 30 dagen na ontvangst.
5. Na onze goedkeuring, ontvang je een goedkeuringsnummer en een retourformulier via e-mail en kan je de producten retourneren.

Zorg ervoor dat u alle 4 andere foto’s in vergelijkbare lichtomstandigheden maakt om nauwkeurige resultaten weer te geven. Alle vóór en na foto’s moeten ook geldige datum- en tijdstempels bevatten.

U heeft 30 dagen vanaf de ontvangen datum om een ​​geld-terug-garantie-aanvraag te verwerken. Aanvragen die niet aan deze criteria voldoen, worden niet goedgekeurd voor restitutie.