Voor 16:59 besteld = morgen in huis (op werkdagen)
Als u nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren op service@charcoco.nl

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik CHARCOCO Teeth Whitener?

TIP: Open het potje – vooral bij de 1e keer openen – zeer voorzichtig. Plaats het potje altijd op een ruime, vlakke ondergrond. Het zwarte poeder kan behoorlijk ‘messy’ zijn, dus probeer niet te morsen en hou eventueel een donkere handdoek in de buurt voor ongelukjes.

1) Dip een schone, natte tandenborstel in het CHARCOCO poeder.

2) Poets 2 tot 3 minuten met lichte circulaire bewegingen

3) Spuug de overtollige zwarte substantie voorzichtig uit

4) Laat de overgebleven CHARCOCO poeder nog enkele minuten inwerken om het maximale resultaat te krijgen.

5) Spoel grondig je mond.

Wij raden het aan om bij de eerste kuur 14 dagen lang elk dag te poetsen met CHARCOCO en nadien alleen voor wanneer het gevoel ontstaat dat het weer nodig is.

Verzenden jullie ook naar België?

Ja klanten uit Belgie kunnen bij ons bestellen en hebben de mogelijkheid om te betalen met bancontact, Belfius Direct Net of eventueel ideal of Paypal.

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Voor 17:00 besteld is morgen in huis.

Wat is CHARCOCO Activated Charcoal Whitening Powder?

CHARCOCO is een 100% natuurlijk bleek poeder voor de tanden. Het is veilig voor je tandglazuur door het zeer fijne poeder. Zodra CHARCOCO met je speeksel in aanraking komt, onttrekt het aanslag en vlekken aan het tandoppervlak. Het resultaat bij dagelijks gebruik: mooie, natuurlijke witte tanden.

Hoe vaak kan ik CHARCOCO gebruiken?

Voor het beste resultaat poets je dagelijks met CHARCOCO, maar je kunt CHARCOCO zo vaak gebruiken als je zelf prettig vindt.

Hoe lang duurt het voor ik resultaat zie?

CHARCOCO is een natuurlijke bleker. Door het poeder regelmatig te gebruiken geef je je tanden een grondige reiniging, die helpt om externe verkleuringen en vlekken door allerlei voedingsstoffen te verwijderen.

Hoe lang het duurt hangt af van het niveau van verkleuring en hoe regelmatig je poetst met CHARCOCO. Veel klanten zien al na twee tot drie keer zichtbaar verschil. Anderen hebben tien tot veertien poetsbeurten nodig. Iedereen is anders. Geef het wat tijd.

Hoe smaakt CHARCOCO?

CHARCOCO is neutraal van smaak en is in vrijwel geur- en smaakloos.

Hoe lang doe ik met 1 potje CHARCOCO?

Met 1 pot CHARCOCO kan je ± 100 poetsbeurten uitvoeren.

Is CHARCOCO veilig op kunstgebitten of implantaten?

CHARCOCO bevat geen chemische bleekmiddelen en zal niet-natuurlijke tanden niet beschadigen, maar gebruik is altijd voor eigen risico. Neem vooraf eventueel contact op met je tandarts of tandtechnicus.

Wat gebeurt er als CHARCOCO wordt ingeslikt?

Niets. Alle ingrediënten zijn veilig voor inwendig gebruik en zijn zelfs gezond. Actieve kool wordt ook wel gebruikt in detox kuren.

Is CHARCOCO veilig voor kinderen?

Absoluut – veilig voor kinderen van alle leeftijden. Als je er niet zeker van bent, raadpleeg dan vooraf een professional voor je met CHARCOCO aan de slag gaat.

Kan CHARCOCO tijdens de zwangerschap gebruikt worden?

CHARCOCO is 100% natuurlijk en bevat geen chemicaliën. Raadpleeg voor je eigen gemoedsrust echter een professional voor je als zwangere met CHARCOCO aan de slag gaat.

Is CHARCOCO getest op dieren?

CHARCOCO is niet getest op dieren.