Voor 16:59 besteld = morgen in huis (op werkdagen)
Als u nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren op service@charcoco.nl

Privacy policy

Privacy policy voor Adacos International, eigenaar van www.charcoco.nl

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.charcoco.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Identiteit onderneming

Adacos International, Voltastraat 5, 5223 CJ s-Hertogenbosch, Nederland
KvK:68904487, BTW:239738068B01

3) Het doel van de gegevensvastlegging

Als u zich aanmeld voor een van ons dienst vragen wij uw om persoonsgegevens te overhandigen. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend alleen om de dienst correct uit te kunnen voeren. Wij slaan alle gegevens veilig op onze eigen server die beheerd word door een derde partij.

4) Derde partij

Alle informatie word niet met derde gedeeld. Uitsluitend kan het intern worden gedeeld. Alle werknemers zijn verplicht om uw privacy te respecteren.

5) Hoelang wij de gegevens bewaren en welke gegegevens wij verwerken. Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Wanneer u iets besteld, zijn er bepaalde gegevens nodig om uw bestelling te kunnen bezorgen en te laten weten waar het pakketje is. Voor het retourneren van producten zijn deze gegevens ook nodig.

Voor dit verzamelen wij uw naam, e-mailadres, bezorgadres, betaalgegevens en uw telefoonnummer.

Deze gegevens zijn nodig om de overeenkomst uit te kunnen voeren die u met ons heeft gesloten. Wij moeten volgens de wet gegevens die te maken hebben met uw bestelling 7 jaar bewaren.

6) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van adacos international en specifiek www.charcoco.nl, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is service@charcoco.nl.

7) Monitoren gedrag bezoeker

Charcoco.nl maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

8) Gebruik van cookies

Charcoco.nl plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

9) Cookies uitschakelen

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

10) Hoe beveiligen wij uw gegevens?

Charcoco.nl doet er alles aan om uw persoonsgegevens te beveiligen. Daarvoor huren wij externe experts in om de security van de website altijd actueel te houden. Alle persoonsgegevens zijn alleen toegangelijk voor medewerkers  via een strenge toegangscontrole. Alleen als het noodzakelijk is voor de medewerker om daarmee te werken.

11) Rechten die u kunt uitoefenen op uw gegevens

Recht op inzage

U heeft het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen over de gegevens die wij beschikbaar over jou hebben. Dat is aan te vragen via uw account. Wij zullen dit binnen 30 dagen verwerken.

Recht op correctie

U heeft ten alle tijde recht om uw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn. Dit kunt u 24/7 doen via je account.

Recht om bezwaar te maken

U heeft ten alle tijde recht om bezwaar te maken zodat  wij jouw persoongegevens niet meer te gebruiken. Deze recht is ook van toepassing als wij jouw persoonsgegevens gebruiken voor marketingdoeleinden.

Recht op dataportabiliteit

U heeft het recht om de gegevens die u aan ons heeft gegeven in de overeenkomst die wij hebben gesloten met u te ontvangen. Hiermee kunt u de gegevens bewaren. Hier in zit uw naam, adres en woonplaatsgegevens en bestelgeschiedenis. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice via info@charococo.nl

Recht op beperking van de verwerking

U heeft het recht om bepwerking van de verwerking van uw gegevens te verzoeken. Dit houd in dat wij uw gegevens wel mogen houden maar niet gebruiken. Dit kan voorkomen in sommige gevallen. Als u denkt dat hier sprake van is, kun je ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice via service@charcoco.nl

Recht om uw account te verwijderen

U heeft het recht om een verzoek in te dienen om alle gegevens die wij hebben van u te verwijderen. Wanneer die verzoek word ingedient zullen wij gegevens verwijderen die met u te maken heeft. Alleen de gegevens die wij volgens de wet moeten of mogen houden bewaren we. U kunt een verzoek in dienen via service@charcoco.nl

Recht om een klacht in te dienen

U heeft ten alle tijd het recht om een klacht in te dienen over de manier waarop wij met uw gegevens omgaan. Wij willen dit natuurlijk zo snel mogelijk met u oplossen. U kunt daar voor contact nemen met service@charcoco.nl. U heeft ook het recht om tot slot uw klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

9) Privacy policy van adverteerders/derde partijen

Voor meer informatie over de privacy policy van onze adverteerders en derde partijen die verbonden zijn aan deze website, kun u terecht op de websites van deze respectievelijke partijen. www.charcoco.nl kan geen invloed uitoefenen op deze cookies en de privacy policy van door derden geplaatste cookies. Deze cookies vallen buiten het bereik van de privacy policy van www.charcoco.nl.

11) Informatie van kinderen

Wij vinden het belangrijk om te zorgen voor extra bescherming voor kinderen die online actief zijn. We moedigen ouders en opvoeders aan om samen tijd online te besteden. Op die manier kunt u zien hoe uw kinderen zich online gedragen, wat ze precies online doen en kunt u helpen in het sturen van hun gedrag.

Charcoco.nl verzamelt geen informatie van kinderen jonger dan 13 jaar oud. Mocht u constateren dat deze regel wordt overtreden door ons of ons team, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande contactmogelijkheid.