Voor 17:00 besteld = morgen in huis
Als u nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren op [email protected]

Oil Pulling?

Waarom Oil Pulling met kokosolie?

Coconut Oil pulling (gemaakt uit biologische kokosolie) is een 100% natuurlijke manier om je mondhygiëne dagelijks te onderhouden. Het zorgt voor minder tandplak, wittere tanden en een langdurige frisse adem.

Onze Coconut Oil Pulling (gemaakt uit biologische kokosolie) bevat ingrediënten die effect hebben op de bacteriën die een slechte adem veroorzaken. Daarnaast heeft Coconut Oil Pulling (kokosolie voor tanden) de meeste antibacteriële eigenschappen en hele fijne moleculaire structuur waardoor het een sterk zuigende werking heeft. Hierdoor vermindert tandplak en de bacteriën in de mond worden verwijderd bij het spoelen met Coconut Oil Pulling. Met een vleugje mint dat we in onze formule hebben toegevoegd, is de werking nog effectiever en smakelijk waardoor u uw dag fris kunt beginnen.

Coconut Oil Pulling is niet alleen goed voor je mond maar ook voor het lichaam. Het helpt bij ontgiften van lichaam en zelfs jonger maken. In Azië gebruiken mensen deze manier van ontgiften bij verschillende aandoeningen. Ook in andere delen van de wereld wordt deze traditionele manier van je lichaam in balans brengen van generatie tot generatie doorgegeven. Inmiddels is coconut oil pulling opnieuw ontdekt en enorm populair.

GGebruiksinstructies

Gebruik Coconut Oil Pulling altijd in de ochtend. Open een zakje Coconut Oil Pulling en spoel het in je mond 5-10 minuten. Spuug het vervolgens uit in een bijvoorbeeld een keukenpapier dat je weggooit. Poets daarna je tanden met onze Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder of gewone tandpasta. Voor het beste resultaat, gebruik het 14 dagen lang en daarna 2 keer per week preventief spoelen.

Tips

  • Het beste moment om Coconut Oil Pulling is in de ochtend, meteen bij het opstaan op een nuchtere maag en voor het tandenpoetsen.
  • Wacht na het spoelen een half uurtje voor je gaat eten. Gebruik bijvoorbeeld ons tongschraper om te de extra schoon te maken.
  • Neem Coconut Oil Pulling bijvoorbeeld in als je gaat douchen of lunch maken om de tijd te besparen.
  • Bij het uitspugen van olie moet de kleur wit zijn. Dit betekent dat je goed hebt gespoeld.
  • Probeer de kokosnoot olie zo minder mogelijk te slikken i.v.m. bacteriën.
  • Spuug de kokosnoot olie uit in een keukenpapier.
  • Voor een effectieve resultaat adviseren wij Coconut Oil pulling 14 dagen lang te gebruiken. Daarna 2 keer per week preventief spoelen.